Hejsan alla föräldrar och skolelever                                              vid Replot – Björkö skola!

Nu när skolåret kommit till sitt slut vill styrelsen för föräldraföreningen tacka er föräldrar för er flitiga försäljning av kakprodukter och wc-papper.

Föräldraföreningar har med hjälp av dessa försäljningar kunnat förverkliga bl a klassresor och klass jippon i samarbete med skolan och klassföräldrarna.

Föräldraföreningen har som tradition att årligen dela ut ett bokstipendium till alla elever i årskurs 6 vid vårterminsavslutningen. Detta år valde vi att satsa på att stöda digitalisering i skolan och kunde i samarbete med Svenska Folkskolans Vänner förverkliga bokstipendiet åt årskurs 6 i form av en läsa platta.

Med anledning av den nya personuppgiftslagen har föreningen gått igenom våra procedurer och uppgjort en registerbeskrivning. Registerbeskrivningen läggs upp på hemsidan.

Men nu skall vi alla ha en riktigt skön sommar, hösten kommer bl a att erbjuda eleverna ett spännande nytt projekt som föräldraföreningen varit med och sökt bidrag till. Vi överlåter dock till skolan att berätta mer när det blir aktuellt … beep beep…

Trevlig sommar !!!

Hälsn,